Zorgeloos op vakantie

Een klein hotel met een groot hart voor dieren. Wij hebben bewust voor een klein pension gekozen om elke gast de nodige aandacht en liefde te kunnen geven. Het pension is gelegen in een landelijke ruime omgeving.

Uw trouwe viervoeter huisvesten in een hotel is vaak een moment van veel emoties. Daarom heb ik graag dat u op voorhand naar de accommodatie komt kijken alvorens te reserveren. Zo ziet u wat Xanihof u en uw hond te bieden heeft.

Wij beschikken over 8 buitenverblijven met ruime, tochtvrije geïsoleerde slaapplaatsen. Deze beschikken elk over een grote uitloop, dit is ideaal ideaal voor de zomer. In de winter hebben we 8 binnenhokken met vloerverwarming om de koude winterdag gezellig en warm door te brengen. Vanaf 20 december 2014 kunnen wij uw hond extra verwennen in een aantal nieuwe, LUXE hondenverblijven MET VLOERVERWARMING. Meer details en foto's volgen zo spoedig mogelijk!

Wij geven u open en eerlijke informatie , zo kunt u gerust en zorgeloos van uw vakantie genieten.

Uw hond komt in ons pension bewust niet met andere gasten in contact en dit om de veiligheid van elk dier te garanderen. De honden zijn individueel gehuisvest, op de speelweides zien ze elkaar wel maar ze kunnen niet met elkaar in contact komen, daarom hebben we ook voor meerdere speelweiden gekozen. Zo doende dat elke gast voldoende tijd op de speelweiden kan spelen en ravotten.


UW HOND DIENT OVER DE NODIGE INENTINGEN TE BESCHIKKEN ( zie praktisch) ANDERS KAN UW HOND NIET IN ONS PENSION VERBLIJVEN.


Al onze pensiongasten zijn uiteraard welkom in het hondentrimsalon voor een aangename wasbeurt of knipbeurt. Gewoonweg voor een zalige kam- of borstelbeurt.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan hygiëne. Meermaals per dag worden de verblijven grondig gepoetst en ontsmet. Daarnaast worden al mijn gasten verplicht behandeld tegen vlooien, teken en adviseren wij om uw hond enkele dagen voor zijn verblijf te ontwormen. Alle spulletjes die uw hond van thuis meebrengt, worden uiteraard aan hem gegeven en zorgen er voor dat uw hond zich bij ons nog beter voelt.

Wij staan als professionele ten diensten van uw viervoeter. Hij krijgt een hotel-service op maat in een all-in formule. Een hele geruststelling voor u en voor uw hond.

Opgelet!

Tijdens de vakantie periodes wordt er geen bezoek aan het hotel toegestaan dit om de rust van de aanwezige hotelgasten te kunnen garanderen. dank u voor het begrip

Kortom... bij ons is uw lievelingsdier in goede handen