Wie zijn wij?

Reeds in 1998 heb ik mijn hart verloren aan het ras Airedale terrier. Mijn eerste Airedale terrier kocht ik zelf bij een dame die alles niet zo nauw nam en dit heeft me er naartoe gestuurd om het anders te pakken. De eerste Airedale kocht ik in 2002 Boy was zijn naam. Deze flinke kerel was reeds 10 maanden oud toen ik hem kocht, de vorige eigenaars vonden hem te groot en bij deze ging hij terug naar de fokster. Deze jonge is helaas op 6 jarige leeftijd van ons heengegaan. Daarna kocht ik opnieuw een reutje Hub en een jaar later ons eerste teef Choupette. In 2012 ons Kira en in 2013 onze Herbie en in 2016 Rosie.

Enkele jaren geleden hebben we dan beslist om op kleinschalige basis te fokken met onze Herbie en twee teven, om onze passie voor dit hondenras verder te kunnen zetten en dit op een heel eerlijke en open manier naar de nieuwe eigenaars toe. De pups worden in huis geboren en verblijven gans de tijd in familiale sfeer.

De kennelnaam From Xanihof is vernoemd naar ons hondenhotel en trimsalon Xanihof. In 2011 zijn we eerst met het trimsalon begonnen en een half jaar later met het hondenhotel gelegen in Nerem bij Tongeren.
Omdat we ook niet om het even wie een pup verkopen vragen we altijd eerst om naar de ouder dieren te komen kijken.